Service

Service en kwaliteit, daar draait het allemaal om bij Garage Meireleire. Zo zorgen we voor het onderhoud en de herstelling van alle merken – ook leasingwagens. Moet je wagen hersteld worden? Garage Meireleire zorgt voor haal- en brengservice of een vervangfiets. Ben je echter op zoek naar een andere wagen? Dan kunnen we voor jou een nieuwe- of tweedehandswagen op maat zoeken.

CARROSSERIEHERSTELLINGEN

Garage Meireleire is gespecialiseerd in carrosserieherstellingen voor wagens van alle merken. Of je nu een kleine bluts hebt die uitgeblutst moet worden, schrammen in uw carrosserie of er is grote schade aan uw wagen na een ongeluk, bij ons kan je hiervoor terecht. Wij helpen jou ook met het opmaken van een bestek en het onderhandelen met de expert.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN

Bij ons geniet je zeker van een kwalitatieve service door mecaniciens die zich voortdurend bijscholen en ondersteund worden door de nieuwste technologie. Wij herstellen alle merken en kunnen voor jou een klein of een groot onderhoud uitvoeren. Dankzij onze “openkeuken” politiek kan je gerust bij je wagen blijven en en genieten van een lekker kopje koffie. Ook een check-up voor de technische controle bieden wij aan. En dit tegen de meest correcte prijs bij een garagist in uw buurt.

DEPANNAGE

Wij hebben voldoende mogelijkheden om te kunnen depanneren. Opstarten en de kleinere depannage doen we zelf. Vaak kunnen we jou gewoon al helpen aan de telefoon.

HAAL- EN BRENGSERVICE

Is het voor jou moeilijk om je wagen te brengen naar onze garage? Geen probleem! Vraag achter onze voorwaarden en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

TWEEDEHANDSWAGEN OP MAAT

Op zoek naar een tweedehandswagen op jouw maat? Laat ons weten welke wagens jouw voorkeur hebben en wij gaan gericht op zoek naar de ideale tweedehandswagen voor jou.

VERVANGFIETS

Wij hebben vervangfietsen voor jou klaar staan. Vraag er gerust naar.

ONDERHOUD LEASINGWAGENS

Zowel particulieren, fleet als grote verzekeringsmaatschappijen zijn welkom bij garage Meireleire (erkende carrosserie door de verzekeringsmaatschappijen met volledige dossierafhandeling). Vandaag de dag worden we reeds herkend door KBC Autolease, AXA autolease en Leaseplan.

GRATIS 2e OPINIE

Niet tevreden over je huidige garage? Twijfel je aan diens deskundigheid? Kom gerust even bij ons langs. Wij zorgen gratis en zonder aankoopverplichtingen voor een tweede opinie.